Norengros - Næringslivets Støtteapparat

 

I mange år har vårt viktigste løfte vært å
gjøre arbeidsdagen enklere for kundene
våre. Og mye av suksessen har kommet
fordi vi er flinke, kompetente og engasjerte
i våre kundeforhold. Vi tilbyr ikke bare
tørkepapir, penner og binders. Vi tilbyr
kompetanse og servicevilje slik at kundene
skal slippe å tenke på tørkepapir, penner
og binderser, og fokusere på arbeidet de
egentlig skal gjøre. Det er få som blir suksesser
uten et godt støtteapparat - vi er
norsk næringsliv sitt eget støtteapparat.

Vi gjør arbeidsdagen enklere har i mange år vært
Norengros' viktigste løfte til våre kunder. Det er få som oppnår suksess uten et godt støtteapparat rundt seg.


Med 35 butikker over hele landet, 260 engasjerte kundekonsulenter og høy bransjeorientert kompetanse, er vi næringslivets støtteapparat - kontakt oss slik at vi kan diskutere hvordan vi kan bli en del av ditt støtteapparat.

Under VM på ski i Falun ble det ekstra tydelig at alle trenger noen andre for å vinne. Noen til å preppe ski, noen til å kjøre løypemaskinen før sola står opp, noen til å lage sunn og næringsrik mat, noen å diskutere taktikk med, noen som heier langs løypa, en mor eller far som støtter, et helt lag i ryggen når det røyner på. De som får gullet rundt halsen står der på vegne av alle disse menneskene som har gitt av sin ekspertise, lidenskap og tid. Ingen vinner uten et godt støtteapparat - i skisporet eller i forretninger.

Som Norges største leverandør av forbruksvarer til næringslivet, sponser vi skilandslaget, fordi de har et av verdens beste støtteapparat. Vi etterstreber å være de du må ha på laget for å klare å komme på pallen i din bransje. Vi lover å strekke oss langt for å være en del av ditt støtteapparat.


Mye av suksessen vår har kommet fordi vi er kompetente og engasjerte i våre kundeforhold. Vi tilbyr personlig oppfølging, høy fagkompetanse og servicevilje slik at kundene våre skal slippe å tenke unødig på innkjøp av sine forbruksvarer, og dermed kunne fokusere på arbeidet de egentlig skal gjøre.


Forbruksvarer er kanskje ikke veldig spennende i seg selv...,  men det er faktisk slik at mange bedrifter og institusjoner er helt avhengige av disse varene for å få arbeidsdagen til å gå rundt. Feil produkt kan bety store forskjeller i økonomi og ressursbruk. Det er avgjørende å ha en leverandør som kan produktene og kan levere. Det vil alltid være behov for et godt støtteapparat for de kundene som ønsker å gjøre det best mulig.

 

Norengros - Din totalleverandør av:

  • Emballasje
  • Kontor- og Datarekvisita
  • Storhusholdning
  • Medisinske Forbruksvarer
  • Møbler og Interiør

Bli kunde

Blekk og tonerguide