Velg riktig emballasje for ditt behov

Ulike typer emballasje og forpakning er ofte utviklet med tanke på spesielle matvarer og bruksområder - men hva bør du tenke på for å velge riktig?

 

Å velge riktig emballering kan resultere i besparelser, lengre varighet på smaken, enklere håndtering og bedre hygiene.

 

Ulike typer emballasje har ulike kvaliteter og egenskaper tilpasset det den er ment og brukes til. Det er sjeldent at en og samme type matemballasje egner seg til alle typer mat og til bruk ved alle temperaturer.

Et klassisk eksempel på dette er kaldmat og varmmat. De har ulike krav til forpakningen, både med tanke på materialet, form og design. Å benytte varmemballasje til kaldmatprodukter vil ikke føre med seg noen kvalitetsmessig gevinst og det vil være lite kostnadseffektivt. Ved å være bevisst på valg av emballasje til bruksområde kan man derfor å spare mye penger.

Bruk veilederen under og spør oss gjerne om hjelp!

Velg riktig emballasje

 

Aluminium

Gastronorm-formene er designet for å servere store måltider og står i mot kravene som stilles i forhold til håndtering, transport og servering. Det gjør at jobben blir så enkel som mulig!

 

Plast

Perfekt for porsjonspakning og delikat presentasjon. Flere ulike typer med unike egenskaper - CPET, APET, PP, PS og PE.

Hvilket materiale du bør velge kommer an på bruksområde og type mat.

 

Fiber

Perfekt for porsjonspakning og delikat presentasjon. Fiberprodukter produsert fra fornybare ressurser som er nedbryt- og komposterbare. Kan både varmes og fryses.

 

Matemballasje

Nyhet! Gastronorm-formene leveres nå også i sort utgave.

Tar seg meget godt ut ved servering og gir et eksklusivt uttrykk.

Gastronorm-formene er designet for å servere store måltider og står i mot kravene som stilles i forhold til håndtering, transport og servering - det gjør at jobben blir så enkel som mulig! Formene kan brukes i ovn, grill og nedfrysning. -40°C til +200°C.

Bli kunde

Blekk og tonerguide