Les mer om vår kompetanse på medisinske forbruksvarer

Kompetanse på medisinske forbruksvarer og utstyr!

Legekontor og laboratorie
Vi har bred kompetanse innen flere fagfelt på dette området. Diagnostisering, undersøkelse, laboratorie og prøvetaking, samt produkter til skiftestue er alle produktområder der vi har ansatte med meget høy kompetanse.

Primærhelsetjeneste
Norengros har i flere år prioritert hygiene og smittevern høyt. På inkontinensprodukter har vi flere valgmuligheter fra ledende produsenter. Innen pleie og omsorgsprodukter er sortimentet bredt og mulighetene mange. Kontakt oss med din utfordring for å se om vi kan hjelpe deg. Vi kan også veilede med praktiske retningslinjer og referanser til hvordan klinisk ernæring effektivt kan benyttes for å forebygge underernæring i en hektisk omsorgshverdag.

Sår
Innen sårbehandling er diagnostisering av såret viktig for riktig behandling. Vi tilbyr en sårmeny der du kan velge på øverste hylle fra de beste produsentene. Vi kan tilby deg nøytral kompetanse for valg av produkt

Hygiene og smittevern
Dette har blitt et av de viktigste fagfeltene der vi som leverandør kan hjelpe deg å finne gode løsninger. God håndhygiene er en forutsetning for å hindre smittespredning. Vi har systemene og produktene som bidrar til at alle tar håndhygiene på alvor. Vi kan også hjelpe deg med et eget forslag for bestilling av smittevernprodukter som inneholder det mest nødvendige.

Bli kunde

Blekk og tonerguide