Bruk 1-2-3-metoden for å bli mer effektiv på jobb

Problemer med å prioritere oppgaver er en av mange årsaker til at folk blir stresset. 1-2-3-metoden er en veldig enkel, men effektiv tilnærming for å sørge for mer struktur og effektivitet på arbeidsoppgavene.

Problemer med å prioritere oppgaver er en av mange årsaker til at folk blir stresset. Du kjenner deg helt sikkert igjen i situasjonen; du har så mange oppgaver som skal løses i løpet av arbeidsdagen, i tillegg til alle hasteoppgavene som har havnet på pulten din. Kanskje reiser du hjem fra jobb uten å ha løst de aller viktigste oppgavene dine den dagen.  

1-2-3-metoden – Enkleste veien til bedre effektivitet

1-2-3-metoden er veldig enkelt, og kanskje blir du positivt overrasket over effekten. 
Det siste du gjør før du drar fra jobb, er å skrive en gjøremålsliste med kun 3 punkter. De 3 punktene du skal gjøre aller først på jobb dagen etter – før du gjør noe som helst annet.

  1. Ringe Thomas

  2. Sende over forslag til kunde

  3. Booke møte med leverandør

For det første får du kanskje gjort unna de 3 oppgavene, som du heller hadde utsatt eller glemt. For det andre kan du føle en lettelse over at du faktisk har løst oppgavene. Det er denne lettelsen som kan motvirke stress!

Selv om digitale hjelpemidler er en viktig del av hverdagen, er penn og papir også verdifulle arbeidsverktøy. Huskelister, møtenotater, men også i kreative prosesser når du skal utforme tanker og ideer. 

Det er med notatbøker som med alt annet – god kvalitet varer lenger. For det er forskjell på notatbøker:

Hva kjennetegner en god notatbok?

  • Overflaten skal være fri for gjenskinn. Godt papir er refleksfritt og gir dermed ingen refleksjoner, slik at du ikke blir sliten i øynene av å skrive på det. 

  • For å sikre god kontrast må fargen på papiret ha den riktige hvitheten.

  • Linjer, ruter og marger må være tydelige uten at det kommer i veien for notatene dine. De bør være i en avstemt farge slik at de ikke dominerer. 

  • Innbindingen bør være både stiv og tykk nok til å beskytte papiret. 


Hvis du velger fra Oxfords store sortiment for profesjonell bruk, får du alltid kvalitetspapir, elegante og praktiske omslag. 

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.