Førstehjelpsutstyr i barnehagen

Når uhellet er ute er det for sent å kjøpe og etterfylle førstehjelpsutstyr. Derfor er det viktig at det bestandig er tilgjengelig førstehjelpsutstyr i barnehagen.

Førstehjelpsutstyr må alltid være på plass og komplett

Alle ansatte i barnehagen skal ha nødvendig kompetanse innen førstehjelp og barnehagen skal ha tilstrekkelig utstyr tilgjengelig og komplett til enhver tid. Alle ansatte bør vite hvor førstehjelpsutstyret oppbevares og hva som er tilgjengelig. 

Med jevne mellomrom må man sørge for å kontrollere og supplere førstehjelpsutstyret i barnehagen. Det er arbeidsgiver sitt ansvar å sørge for faste rutiner sikrer at førstehjelpsutstyret alltid er komplett. Rutinen må også sikre at skapet blir rengjort og ikke minst at kontrollere at utstyr ikke er gått ut på dato. Ansatte i barnehagen kan også skade seg, slik at utstyret bør være tilpasset både barn og voksne. 

Husk alltid å ta med et utvalg førstehjelpsutstyr når barnehagen er på tur.

Les om lover og regler i forbindelse med førstehjelp i barnehagen >

Medisinskap med innhold

Stasjonær førstehjelpsenhet til daglig forbruk av plaster og bandasjer. Skapet leveres med rikelig utvalg av førstehjelpsutstyr. Skapet er robust, låsbart og har en hard og glatt overflate som gjør renholdet lett og enkelt. 

Medisinskapet har regulerbare hyller for praktisk plassering av innholdet. Utstyrsutvalget er gjort med bakgrunn i Arbeidstilsynets anbefaleringer. Passer godt på alle arbeidsplasser. 

Str: H: 420mm, B: 340mm, D: 130mm

Medisinskap med innhold hvit Zena
Du må velge grossist eller logge inn for å se priser og tilgjengelighet.
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.