Kildesortering

Røros Produkter sine norskproduserte kildesorteringsløsninger for bedrifter og andre offentlige bygg, som for eksempel skole, barnehage, spisesteder m.m., passer godt som enkeltstående eller komplette avfallssystem i alle typer inne- og utelokaler. Velger du en kildesorteringsløsning fra Røros Produkter bidrar du til økt trivsel for kunder og ansatte, samtidig som du får en mer effektiv avfallshåndtering. Jobben til renholdspersonalet blir også enklere og mer effektiv. Ikke minst, du viser at du tar klima og miljø på alvor ved å bruke en kortreist, norskprodusert kildesorteringsløsning.

Under finner du de tre mest populære standardmodellene for kildesortering. Alle avfallsbeholdere og topper kommer i standard gråfarge og uten etiketter.
Fargetillegg 130,- pr. topp i annen farge enn standard. Se fargekart nederst på denne siden.
Har du spørsmål om farger eller etiketter ta kontakt med din salgskonsulent som du finner øverst på forsiden i nettbutikken.

Velg produktmerking som står i stil med produktet og øvrig innredning. Etikettene kommer i ulike former og farger. Det gjør at universell utforming er enkelt å oppnå, samtidig som uttrukket blir stilrent og helhetlig.

ETIKETTMANUAL

PRODUKTKATALOG

FEMUNDEN

En smart og fleksibel avfallsbeholder som kan stå alene eller sammen i moduler.
Ved hjelp av sammenkoblingsbraketter kan FEMUNDEN settes sammen til kildesorteringsstasjon i de avfallsfraksjonene en ønsker. Beholderen har mange valgmuligheter på både topper og fargesammensetninger for å skape uttrykket kunden er ute etter. Beholderen leveres med hjul for god mobilitet på gulv, eller kan festes på vegg med egen brakett for enklere renhold.

URBANUS

En praktisk og anvendelig avfallskurv for bruk på vegg eller gulv. URBANUS passer perfekt i for eksempel kontorer, klasserom, barnehager og i garderober. Beholderne kan brukes med stor variasjon. Trenger du frittstående beholdere med hjul fåes det på den doble utgaven. Alle modeller kan henges som rack på vegg; alene eller i gruppe.

Rack letter renholdet og sikrer at beholderne henger fast i samme posisjon. Toppen låser og skjuler plastsekken godt for et pent utseende. Urbanus Rack leveres standard i 25L, andre størrelser på forespørsel.

AURSUNDEN

En solid og ergonomisk avfallsbeholder som kan stå alene eller settes sammen til kildesorteringsstasjon i det antallet fraksjoner som kunden har behov for.
Innvendig finnes en utfellbar sekkeholder med solid strikk som låser sekken godt til holder. Beholderen er også utstyrt med plastbakke i bunn for oppsamling av væske fra lekke plastposer, samt lyddempingsplater for støyfri låsing.
For optimal kildesortering anbefaler vi å bestille fraksjonsmerker med avfallssymboler på. Det er også mulig å lakkere toppene i samme farge som etiketter for et stilrent utseende. 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.