Contour RollerMouse: forebygg ubehag og smerte

Når du jobber mange timer med en tradisjonell datamus, risikerer du å utvikle smerter og ubehag i hånd, arm og skulder. Den revolusjonerende RollerMouse fra Contour Design er en av de enkleste måtene å forebygge dette på og oppnå en sunn og smertefri arbeidsdag.

En av de mest effektive måtene å forebygge smerter og ubehag, som bruk av tradisjonell datamus kan forårsake, er å jobbe i en nøytral sittestilling med armene sentrert og tett inntil kroppen. En sentrert og nøytral stilling forkorter avstanden mellom mus og tastatur og gir en mindre arbeidssone der du utfører alle oppgaver, noe som gjør at man begrenser bevegelser hvor man må strekke seg. RollerMouse gjør arbeidssonen din mindre og lindrer smerte og ubehag, fordi den minimerer anstrengende bevegelser i hånd, arm og skuldre.

Den revolusjonerende rollerBar fra RollerMouse lar brukere jobbe med begge hender og reduserer dermed mengden av repeterende bevegelser i løpet av dagen. RollerBar fremmer også variasjon, som er nøkkelen til å oppnå en bedre holdning og arbeidsstilling. Det er rett og slett en av de beste måtene å lindre og forebygge ubehag og smerte relatert til databruk.

Brukere kan også tilpasse markørhastighet og museklikkraft på RollerMouse, noe som minimerer bevegelse og dermed belastning og smerte.

Hvis du leter etter et smertefritt alternativ til din tradisjonelle datamus, trenger du ikke lete lenger enn RollerMouse fra Contour Design.

Produkter 

Last inn flere resultater
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.