Renholds- og vedlikeholdsmesse

Jobber du med renhold og vedlikehold? Eller på kjøkken? Administrerer eller drifter du bygg? Da er dette arrangementet midt i blinken for deg!

Velkommen til en spennende dag med masse faglig påfyll!

Våre leverandører viser frem nyheter og stiller med stands gjennom hele dagen. Vi skal ha en interessant paneldebatt som skal handle om sirkulær økonomi i renhold, hva det betyr og innebærer. Debatten ledes av vår leder for bærekraft og miljø, Frits Kverneland. Til slutt får vi brynt lattermusklene skikkelig med Yummy Mummy, og hennes foredrag "Leken kommunikasjon".

Du velger selv om du vil stikke innom når det passer, men sett gjerne av hele dagen for å få med deg alt det kjekke vi har på programmet. 

Arrangementet holdes i de flotte lokalene til Solastranden Gård, i Nordsjøvegen 299 på Rege. Det er godt med parkering utenfor, men vi oppfordrer gjerne til å kjøre samlet.

Program

  • 09.00 - Dørene åpnes

  • 09.00 - 12.00 - Messe med våre gode leverandører

  • 12.00 - 12.30 - Paneldebatt "Sirkulær økonomi - hva vil det si?"

  • 12.30 - 13.30 - Messe

  • 13.30 - 14.30 - Yummy Mummy

Mat serveres mellom 11.00 - 14.00, og det er frukt, kaffe, te og vann hele dagen. 

Meld deg på her!

Leken kommunikasjon 

Med et herlig glimt i øyet har Veronica Simoné Fjeld gjort suksess som reporter og programleder i TV Vest gjennom 15 år. Hun har de siste åtte årene gjort seg bemerket som påvirker under pseudonymet Yummymummy. 

Foredraget hennes "Leken kommunikasjon" tar for seg kommunikasjon som hovedtema. Et tema som er altomfattende og med oss i hverdagen på hjemmebane, blant venner, kunder, kollegaer, leverandører og ledere på jobb. 

I foredraget får du se og lære om konkrete eksempler som viser hvor viktig det er med klar og tydelig kommunikasjon. 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.