Messe og lagersalg

Torsdag 1. juni inviterer vi til messe i Kanalvegen 5 på Forus, med fokus på arbeidsklær og verneutstyr. Vi smeller også til med lagersalg og knallgode tilbud. Hundrevis av varer fra hele sortimentet vårt skal ut til vanvittige priser!

Torsdag 1. juni inviterer vi til messe i Kanalvegen 5 på Forus. Vi smeller også til med lagersalg og knallgode tilbud. Hundrevis av varer fra hele sortimentet vårt skal ut til vanvittige priser!

Vi vil gjerne vise frem vår nye flotte avdeling med arbeidsklær og verneutstyr på hele 600m2! Vi får besøk av flere gode leverandører som stiller med stands, hvor noen også vil trigge konkurranseinstinktet og friste med kjekke gevinster. 

Fra 11 - 13 byr vi på lunsj fra vår gode samarbeidspartner Håland Kjøtt. Kjødhannlaren byr på farse i brød og griller pølser, og Austrått Kaffebrenneri brygger deilig kaffe hele dagen. 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.