Bandagist butikk som håndterer blåresepter på inkontinens, diabetes, stomi, ernæring, sår og kateter

Inkontinens
Norengros har alle hjelpemidler som er godkjent på blåresept: 
bleier, truser, uridomer, urinposer, barriereprodukter og sengeunderlag.


Kateter 
Vi tilbyr alle kateter som er godkjent på blåresept: engangskateter og langtidskateter og utstyr tilknyttet bruk av kateter.


Diabetes
Vi tilbyr gratis blodsukkerapparat inkludert oppdatering av disse, samt alt av utstyr som stix og spisser til insulinpenn.

Sår
Norengros er stolte av å ha ansatte med spisskompetanse innen sår og sårbehandling. Vi kan veilede helsepersonell og pasient for å få optimal sårbehandling. Norengros har et stort produktsortiment for alle typer sår fra ledende produsenter. Ved kroniske sår kan lege søke HELFO om refusjon via §5-22, bidragsordningen. Vi bistår gjerne med assistanse i denne prosessen. Dersom hjemmesykepleien skifter på sårene, er det kommunen som skal dekke utgiftene for bandasjemateriell, og du kan ikke søke HELFO om dekning av disse utgiftene.

Utstyr til rengjøring av sår:
Sårkantbeskyttelse, primærbandasjer, geleer, hydrofiber, sølv, honning, skumbandasjer, spesialbandasjer, fiksering og kompresjon, kompresjonsstrømper (vi er behjelpelige med å ta mål), hjelpemidler til på trekking av kompresjonsstrømper, hudpleieprodukter, leverer utstyr til spesialdiagnoser som EB, HS m.m.


Brystproteser
Vi fører alt innen brystproteser, skall- og delproteser. Vi tilbyr også alt innen tekstiler som badetøy, undertøy og hodeplagg. Hos oss treffer du dyktig helsepersonell med lang erfaring innen tilpasning av brystproteser og BH’er.


 

Kontaktinformasjon

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.