Antibakterielle møbler reduserer smittefaren

Hva om de ansatte eller kundene dine kunne unngå årets influensa? Rett møblement kan utgjøre forskjellen. Renere overflater betyr mindre smitte og færre sykedager. Isku Health tilbyr verdens første fullstendige utvalg av møbler som reduserer spredning av infeksjoner – uten å gå på bekostning av komfort eller design.

En 100% naturlig måte å redusere infeksjoner på

Det oppstår ca. 3 millioner sykehusinfeksjoner i Europa hvert eneste år. Dette resulterer i omlag 37.000 dødsfall, og rundt 16 millioner ekstra sykehusdager - og utgjør store tilleggskostnader for helsevesenet.

Nyutviklede materialer og tekniske løsninger kan bidra til å redusere disse tallene vesentlig. Antall sykehusinfeksjoner kan for eksempel bli redusert med opptil 60%.

Isku's møbler er et trygt valg uten bruk av kjemikalier. Det antimikrobielle belegget gir en vesentlig reduksjon av, eller kan til og med eliminere risikoen for infeksjonsspredning via overflater, og er en ideell løsning for møbler til offentlige steder.

Antimikrobiell kobber er det mest effektive berøringsflatematerialet i kampen mot patogene mikrober. Det dreper mer enn 99.9% av bakteriene innen to timers eksponering. Ingen andre materialer kommer i nærheten av dette. I tillegg til de kobberbaserte overflatene sikres den antibakterielle effekten ved hjelp av laminater, lakk, maling og tekstiler som er behandlet med antimikrobielle midler.


For offentlige miljø

Vi oppholder oss på steder som flere personer bruker. Hvorfor ikke gjøre dem renere og mer komfortable?
Foruten å aktivt fremme brukernes helse, er Iskus møbler utformet for å imøtekomme høye standarder innen bekvemmelighet og design. Fullt sortiment av møbler sammen med et bra utvalg av materialer, gjør det mulig å finne en designløsning til alle fellesområder.

3 trinn til renhet

Se på antimikrobielle overflater som en renholder som jobber dag og natt, ved å aktivt forhindre at bakteriene sprer seg.

Men de er bare en del av løsningen. Fullstendig renhet kan oppnås ved å følge disse trinnene:

  1. Håndvask
  2. Jevnlig rengjøring
  3. Antimikrobielle overflater

Stort utvalg av antimikrobielle møbler

Sortimentet inkluderer stoler, sofaer, divaner, bord, kontorstoler og skrivebord. I tillegg til de kobberbaserte overflatene, sikres den antibakterielle effekten ved hjelp av laminater, lakk, maling og tekstiler som er behandlet med antimikrobielle møbler. 

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.