Bærekraft og miljø hos Norengros K.J. Brusdal

Vi ønsker å fremme økt miljøansvar og oppmuntre til utvikling og bruk av miljøvennlige produkter, samt å ta vare på naturen og menneskene rundt oss.

Vårt miljøengasjement

Krav til egen virksomhet

Vi ønsker å fremme økt miljøansvar og oppmuntre til utvikling og bruk av miljøvennlige produkter, samt å ta vare på naturen og menneskene rundt oss.
Vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig og disse verdiene gjenspeiles i de ansattes og virksomhetens holdninger og adferd. Vi skal arbeide kontinuerlig med å forebygge forurensning fra egen virksomhet og de produktene vi leverer.

Sertifisering i henhold til internasjonale standarder

Norengros K.J. Brusdal er sertifisert etter nyeste versjon av kvalitetsstandarden ISO 9001 og miljøstandarden ISO 14001. Her finner du våre sertifikater: ISO 9001 og ISO 14001.     

Klimanøytralitet

I 2019 blir hele Norengros-kjeden klimanøytral. Du kan lese mer om hva vi gjør og hvorfor vi gjør det her.

Krav til våre leverandører og samarbeidspartnere

Vi vil stimulere våre leverandører til å miljøtilpasse egen virksomhet og produkter. Vi skal så langt det er mulig benytte produkter fra produsenter som stiller strenge miljøkrav til egne produkter og produksjonsprosesser, samt til produktenes kvalitet, funksjonalitet og ytelse.

Transport

Miljøvennlige biler

For oss er det viktig å redusere vår påvirkning på miljøet. Vi har i 2017 investert i fire nye lastebiler som er EURO 6 klassifisert,
hvorav den ene er hybrid og de andre tre er godkjent for å kjøre på 100 % Biodiesel. I 2019 har vi også fått på plass to el-varebiler. 

Optimalisert ruteplan

Vi har innført ruteplan (faste leveringsdager) for alle våre kunder, basert på geografi.På denne måten unngår vi kjøring i de samme områdene hver dag, men har heller 2-3 leveringer pr uke. Dette er som oftest nok for de fleste kunder, og samtidig vil det bidra til å redusere miljøpåvirkningen.

Ønsker du å vite mer om hva vi i K.J. Brusdal gjør i dag og våre bærekraftsmål kan du lese vår brosjyre om bærekraft og samfunnsansvar her:

 


Tilbake til K.J. Brusdal

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.