Arbeidstøy til sjømat- og havbruksnæring

Om du jobber på et oppdrettsanlegg, et slakteri på land eller en fiskebåt til sjøs er behovet for riktig bekledning en utgjørende faktor for å utføre jobben. Klær til yrkesfisker av høy kvalitet!

Det er mye å spare for Norengros kunder

Spar opptil 30% (sammenlignet med andre leverandører) på arbeidstøy og hansker til fiskeri, havbruk, og sjømat ved å bli kunde hos Norengros. Du trenger organisasjonsnummer for å registrere deg. Bli bedriftskunde gratis i dag og begynn å handle arbeidstøy med høy kvalitet til kanongod pris! God service får du alltid gratis hos oss.

For å handle produktene i brosjyren må du være kunde hos Norengros Markedshuset AS

Produktene i brosjyren er lokale varer som Markedshuset AS fører, og du må derfor være registrert som kunde hos oss for å se og kjøpe produktene i nettbutikken. Registrer deg som kunde på nett, kontakt oss på chat, e-post eller telefon. Har du allerede registrert deg som kunde, men ikke kan se produktene i nettbutikken så kan du kontakte oss direkte på telefon 77 75 26 26 så hjelper vi deg!

Kvalitetstøy kan øke både sikkerhet og produksjon, og kvaliteten på jobben vil bli bedre. I produktbrosjyren vil du finne den klassiske oransje oljehyrene, modernisert og teknisk vanntette klær, fiskehansker, kuttbestandige hansker, redningsvester, og MYE mer!

Disse tre fagspesialistene kan bli ditt støtteapparat

Varebestilling og leveranse til en båt som ligger til kai bare noen timer av gangen må gå knirkefritt. Sigrid, Carina, og Esben sørger for en sømløs prosess med god hjelp fra lager- og logistikkavdelingen. Norengros er totalleverandør og logistikkmaskin!