Arbeidstøy til sjømat- og havbruksnæring

Om du jobber på et oppdrettsanlegg, et slakteri på land eller en fiskebåt til sjøs er behovet for riktig bekledning en utgjørende faktor for å utføre jobben.

Det er mye å spare for Norengros kunder

Spar opptil 30% (sammenlignet med andre leverandører) på arbeidstøy og hansker til fiskeri, havbruk, og sjømat ved å bli kunde hos Norengros. Du trenger organisasjonsnummer for å registrere deg. Bli bedriftskunde gratis i dag og begynn å handle arbeidstøy med høy kvalitet til kanongod pris! God service får du alltid gratis hos oss

For å handle produktene i brosjyren må du være kunde hos Norengros Markedshuset AS

Produktene i brosjyren er lokale varer som Markedshuset AS fører, og du må derfor være registrert som kunde hos oss for å se og kjøpe produktene i nettbutikken. Registrer deg som kunde på nett, eller kontakt oss på chat eller telefon. Har du allerede registrert deg som kunde, men ikke kan se produktene i nettbutikken så kan du kontakte oss direkte på telefon 77 75 26 26 så hjelper vi deg!

Kvalitetstøy kan øke både sikkerhet og produksjon, og kvaliteten på jobben vil bli bedre. I produktbrosjyren vil du finne den klassiske oransje oljehyrene, modernisert og teknisk vanntette klær, fiskehansker, kuttbestandige hansker, redningsvester, og MYE mer!

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra

Tørkeløsninger til sjøs og på land

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.