Brannvernkampanje 1. - 31. desember

Desember er tradisjonelt den måneden i året med flest branner i Norge. Dagene tett opp til julaften og i romjulen kan være de mest brannfarlige av alle. Det er også flere som omkommer i branner i desember enn i resten av året. Hva med å gi en betydningsfull gave til noen du er glad i?

Gaver man vanligvis gir bort på julaften er kanskje ikke en røykvarsler eller en brannslukker? Disse gavene som omhandler brannsikkerhet er noe alle trenger. Kanskje du har en datter eller sønn som nettopp har flyttet hjemmefra? Har du venner som har flyttet inn i nytt hus, eller hva med hytta? 

Du som driver gatekjøkken eller restaurant trenger kanskje en brannslukker for fettbrann? I jula bruker vi mye tid på kjøkkenet, og en av hovedårsakene til brannutrykninger til private hjem er branntilløp på komfyren.

Gammelt elektrisk utstyr kan være brannfarlig. Sjekk alltid om den elektriske julebelysningen er skadet når du henter den frem fra loft eller kjeller. 

Ta gjerne kontakt med oss

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.