Lilleborg maskinkampanje
15.09.2020 til 31.01.2021

Kampanje – Lilleborg

Å velge riktig rengjøringsmaskin handler om mer enn bare pris. Riktig valg av rengjøringsmaskin kan gi bedre resultat, effektivisere driften og sørge for friskere og mer fornøyde ansatte.

Å arbeide som renholder innebærer mye bevegelser som er bra for kroppen, men også bevegelser som er ensidige, gjentakene og er belastende for kroppen. Bevissthet rundt arbeidsstillinger og bevegelser er nødvendig for å unngå overbelastning eller feilbelastning av kroppen. 

For oss i Norengros er det viktig å ta vare på helsen til de ansatte, og vi oppfordrer kundene våre til å gjøre det samme. Dessverre finnes det ingen mirakelkur mot sykefravær, men det skal faktisk ikke så mye til for å skape et arbeidsmiljø som vil skape økt trivsel på jobben – og friskere medarbeidere. Er det på tide å gjøre noe med arbeidsplassen din? Vi hjelper deg gjerne med å finne de smarte løsningene for deres behov.

 
Last inn flere resultater

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.