Desembertilbud på såper og kluter fra TORK

I hele desember får du S4-såper fra TORK til en god pris. Ved kjøp av en kartong med såpe får du med en gratis dispenser! Oppgi i kassen om du ønsker sort eller hvit dispenser.

TORK Allbruksklut - 259,- per pakke

Tork Allbruksklut er høyabsorberende og svært slitesterk, noe som gjør den perfekt for gjentatt bruk uten å gå i stykker. Denne kluten kan brukes i Tork Toppholder som beskytter refillene mot skitt og tilbyr utmating en og en av gangen for å redusere forbruk og avfall. Allsidigklut, nyttig for en rekke oppgaver, for å begrense antall forskjellige kluter. Oppfyller dine rengjøringsbehov på grunn av egnethet for de fleste løsemidler og rengjøringsmidler. Perfekt for arbeid med sensitive overflater på grunn av lavt fiberslipp. «Tork Easy Handling™ for enklere bæring, åpning og håndtering av emballasje. Silikonfri klut sikrer at det ikke blir noen rester igjen på overflaten.

Allbruksklut Top-pak W4
Du må velge grossist eller logge inn for å se priser og tilgjengelighet.

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.