Fargede kluter gjør rengjøringsjobben enklere

Fargekodede rengjøringskluter er en god måte for å sikre høy standard på renholdsarbeidet.

Farger gjør rengjøringsjobben enklere

For å sikre at renholdsstandardene følges og at hygienen blir ivaretatt kreves det at personalet har nødvendig kunnskap, tydelige rutiner og riktig utstyr. Med én dedikert farge for hvert rengjøringsområde sikrer du gode rutiner og høy standard på renholdarbeidet.Pure renholdsprodukter er fargekodet med tanke på internasjonale standarder og tydelig merket med pH og piktogrammer for bruksområde. Dette gjør det enkelt for renholderen å velge riktig produkt til hver oppgave. 

Fargekodede kluter for ulike rengjøringsområder er med på å sikre hygieniske rutiner, og full kontroll på hva som skal brukes til å rengjøre ulike områder – fra klosett og vaskeservant til kjøkken. Dersom de ansatte ved at det for eksempel kun er blå kluter som skal brukes til kjøkkenområdet, legger man til rette for gode renholdsrutiner som enkle å forholde seg. Dersom klutene kun brukes en dag, vil spørsmålet om når de skal skiftes ut, aldri komme opp. 

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.