Norengros Gjøvik, Johs Olsen AS

Velkommen til Norengros Johs Olsen AS - din lokale Norengros-grossist.

Norengros Johs Olsen AS er en bedrift med lange tradisjoner.

 

Siden 1923 har vi tilpasset oss stadig skiftende krav i næringslivet, og vi er i dag en av markedets viktigste aktører innen storhusholdning, emballasje, kontor-og datarekvisita, møbler og helse! Bedriften har en solid og sunn økonomi som gjør at vi har evne til å omstille oss dagens- og morgendagens krav.

Våre mange medarbeidere står til tjeneste for våre kunder med sin entusiasme, unike erfaring og kunnskap. Alle Norengros Johs Olsen AS sine medarbeidere oppdaterer seg kontinuerlig innenfor sine fagområder.

Vi er - og skal være - en kompetansebedrift. Distribusjonen til våre kunder i Oppland, Hedmark, Akershus og i Oslo foregår fra vårt logistikkhus i Alfarveien på Gjøvik. Kunder i Akershus og Oslo blir også betjent fra vår salgsavdeling på Lørenskog. I tillegg har vi 6 stormarkeder med forbruksvarer for næringslivet. Disse engros-butikkene ligger på Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Jessheim, Lørenskog og på Bryn i Oslo. Butikkene tilbyr over 2000 varer, og kundene kan dermed kombinere levering på døra med å hente varene selv. Nærhet og samarbeid med kunden står i fokus.

Norengros Johs Olsen AS er tilsluttet Norengros. Dette sikrer våre kunder tilgang til ett bredt vareutvalg til meget gode priser.

Klikk på linken under for sertifikatet:

Sertifikat-Norengros-Johs-Olsen.pdf

ISO-sertifikat Johs Olsen AS

Hovedkontormap

Alfarvegen 20

2816 Gjøvik

Tlf: 02330 / 61 13 14 00

Faks: 61131490

jo@norengros.no

Åpningstid butikk map

Mandag - fredag

kl. 08:00 - 17:00

(uke 26-32 kl. 08.00-16.00)

Tlf: 02330 / 61 13 14 00

butikk.gjovik@norengros.no

Kvalitet og miljø

Norengros Johs Olsen AS er

opptatt av kvaliteten vi gir og

miljøet vi påvirker.

Les mer om vår politikk her.

 

Les mer »