Grillfest med komposterbare produkter

Sodexo serverte 400 gjester fra Oslos gatemiljø på grillfest, levert med miljøvennlige produkter fra Norengros.

Sosialt ansvar og miljøbevissthet hånd i hånd

I over 10 år har Sodexo hatt et nært samarbeid med Kirkens Bymisjon i Oslo. I år var det 8.året på rad at Sodexo var med og arrangerte grillfest i Børsparken. Norengros bidro med miljøvennlige produkter til grillfesten. 

Grillfesten var en suksess, med fantastisk mat, fengende musikk og god stemning innenfor gjerdene til Oslo Børs, som til vanlig er stengt for folk flest. 30 frivillige fra Sodexo deltok på grillfesten og sørget for grilling, servering og at gjestene hygget seg.

Miljøvennlige alternativer

Som leverandør til Sodexo mener vi at det er smart å benytte anledningen til å vise frem og bruke miljøvennlige materialer. 
Salgssjef i Norengros, Marius Barhaugen, forteller: "Dette er et flott initiativ som vi ønsker å være en del av. Sodexo og Kirkens Bymisjon med øvrige samarbeidspartnere tar her et sosialt ansvar for de som står litt på utsiden av samfunnet.

Norengros AS ønsker å bidra der vi kan. I dette tilfellet så vi en god anledning til å bidra og sette fokus på miljøvennlige produkter. 

Både bestikk og tallerkener var av komposterbare materialer som har langt bedre miljøpåvirkning enn tradisjonelt engangsbestikk. Sosialt ansvar og miljø går hånd i hånd. Vi er alle en del av å bidra til et mer bærekraftig samfunn. 

Tenk miljø når du handler – det gjør vi!

Som Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor, har vi et samfunnsansvar når det gjelder klima, miljø og bærekraft. Derfor jobber vi for å være i front – både ved å tilby de beste miljøvennlige produktene og å motivere kundene våre til å gjøre klimavennlige valg i hverdagen. 

Ønsker du mer informasjon om våre komposterbare produkter, eller bare høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift til å gjøre gode grønne valg – kontakt oss!

Ta en titt på nyheter og trender innen komposterbar matemballasje

 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.