Grønnere bestillingsrutiner

Å fokusere på miljø i innkjøpsprosessen handler om mer enn å velge miljømerkede produkter.

Spar tid og miljø med mer effektive bestillingsrutiner

Luftforurensing fra varetransport er en av de største utfordringene innen varehandel. Alle vareleveringer belaster miljøet, og her kan både du som kunde og vi som leverandør med enkle grep bidra til å redusere utslippene. - Vi hjelper deg på riktig vei.

Å fokusere på miljø i innkjøpsprosessen handler om mer enn å velge miljømerkede produkter. Vi oppfordrer deg som kunde til å tenke gjennom hvordan du kan bidra til å minimere miljøbelastningen gjennom effektivisering av dine innkjøpsrutiner også.

Alle vareleveringer fra dine leverandører belaster miljøet. Derfor bør du samle bestillingene på så få leverandører og leveranser som mulig, og tenke på hvor ofte det er hensiktsmessig å motta varer.

Norengros gir gjerne råd om hvordan du kan få flest mulig varer på én og samme leveranse. Vi kan i tillegg løpende samle opp dine bestillinger til større leveranser på faste leveringsdager, og dermed senke leveringshyppigheten. Dette gir færre varebiler på veiene, økt forutsigbarhet og lavere administrasjonskostnader i forbindelse med varemottak som en ekstra gevinst for deg.

Mye handler om planlegging og et nært samarbeid med en leverandør som har alt du trenger på ett sted:

  • Emballasje
  • Kontor og Data
  • Storhusholdning
  • Medisinsk forbruksvarer
  • Møbler og interiør

Les også: Norengros tar klima-grep med Tesla-lastebiler >

 

Bli kunde

Blekk og tonerguide