Med Afinion™-systemet er det ikke nødvendig å sende pasienter til laboratoriet eller bruke tid på å spore resultatet av blodprøvene deres. Du kan derfor fokusere oppmerksomheten der det er viktigst - på pasienten.

Afinion™ 2

Afinion™ 2 Analysator er et kompakt og raskt instrument som gir verdifull pastientnær testing for flere analyser. Du kan raskt og enkelt teste HbA1c, Lipid Panel, ACR og CRP kvantitativt.

Analysatoren er utviklet for rask og enkel testing på stedet, uavhengig av prøvemateriale, som kan være fullblod, plasma eller urin. Den gir deg nøyaktige resultater i løpet av pasientkonsultasjonen, slik at du oppnår bedre pasientbehandling.

Analysatoren og testkassettene er svært presist utformet. Hver testkassett inneholder en integrert prøvetakingsenhet og alle nødvendige reagenser for én enkelt test. Feilaktige resultater blir eliminerte med integrerte systemer for feilsøking og selvtesting.

Afinion™ 2 har en LCD-berøringskjerm med farger og er enkel å betjene. Instrumentet trenger verken vedlikehold eller operatørkalibrering.

Afinion 2 analysemaskin
Du må velge grossist eller logge inn for å se priser og tilgjengelighet.

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.