Renhold og Hygiene

Våre produktserier fra Pure og Tendercare tilbyr alt du trenger til renhold og hygiene!

Mor og barn som vasker hender

Hudpleie fra Tendercare

Tendercare er en svanemerket hudpleieserie av høy kvalitet, spesielt utviklet for å ta godt vare på både huden din og miljøet. Serien dekker de aller fleste hudpleiebehov – og fordi produktene fås både med og uten parfyme, er Tendercare et ideelt valg for helsesektoren.

Såpene og kremene i Tendercare-serien er laget for at alle skal kunne få glede av naturlige og pleiende kvalitetsprodukter  Med unntak av spesialkremene, fås alle Tendercare-produktene i to ulike varianter: Parfymefri eller med en mild floral duft.
Alle produktene i Tendercare-serien er svanemerket. Svanemerket er det offisielle nordiske miljømerket. Det garanterer at produktet er blant de minst miljøbelastende innenfor den aktuelle produktgruppen og står for redusert klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og en giftfri hverdag.
Svanemerkede hudpleieprodukter er derfor milde og blant de minst miljøbelastende i sin kategori. Med næringsrike ingredienser som aloe vera, sheasmør, glyserin, kokos- og rapsolje har produktene fra Tendercare i tillegg en naturlig pleiende og mykgjørende effekt på huden.

Les mer om hudpleieproduktene fra Tendercare her.

Helsepersonell iført smittevernutstyr

Hansker fra Tendercare

God håndhygiene og korrekt bruk av engangshansker er viktig for å hindre smittespredning. Daglig utsettes vi for store mengder bakterier og virus som kan gi sykdom. Hendene utsettes for flere kontaktpunkter og kan derfor være en stor kilde til spredning av sykdom.

Når brukt korrekt, er engangshansker et viktig smittevernstiltak, mens feil bruk kan være med å øke smitterisikoen.

Her finner du informasjon om korrekt bruk av engangshansker, Safedon og god håndhygiene.

Dame som vasker gulv

Renhold fra Pure

Pure er en komplett serie med renholdsprodukter for profesjonelle renholdere. Serien består av over 50 ulike produkter – spesialisert for å løse ulike type problemer!

Pure har renholdsprodukter for dagligrent, sanitær, harde flater, oppvask, klesvask og overflatedesinfeksjon. De fleste produktene er svanemerket og emballasjen er resirkulerbar. Produktene er fargekodet for å hjelpe deg å ha gode rutiner.

Følg lenken for å lære mer om Pure og produktene vi tilbyr.

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.