Mer beskyttelse for pengene!

God hygiene og egnet beskyttelsesutstyr er viktig for å opprettholde godt smittevern. Vi kjører nå kampanje på flere produkter som hjelper deg med å beskytte ditt personell og dine brukere.

Hånddesinfeksjon

God håndhygiene er viktig for å motvirke smittespredning, hånddesinfeksjon er et godt verktøy for å opprettholde dette. 

Nitrilhansker med lang mansjett

Hansker med lang mansjett er 5-6 cm. lengre og har tykkere materiale enn ordinære nitrilhansker. Den ekstra lengden gjør at man kan dra hansken over ermet på klær, det blir lettere å unngå tilgrising av håndledd og man unngår å få vann inn i hansken. FHI anbefaler bruk av hansker med lang mansjett i helseinstitusjoner da de gir bedre smittevern enn vanlige hansker. Vi kjører nå kampanje på hansker med lang mansjett fra Dr. Kjell, du får de nå til samme pris som ordinære engangshansker.

Munnbind med knyting

Hvis du ikke liker å ha strikk bak øret, eller bruker annet utstyr som kommer i konflikt med strikken, kan munnbind med knyting være et godt alternativ. Knytingen gjør det enklere å tilpasse hvor stramt munnbindet skal sitte og kan dermed bidra til bedre beskyttelse.

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.