Kaffemaskin på kontoret?

Den gode samtalen rundt kaffekoppen er en viktig del av trivselen på arbeidsplassen. Vi har kaffemaskiner i mange ulike varianter, fra standard trakter til kaffemaskiner med hele bønner og mulighet for kaffelatte, macchiato eller kanskje en kopp sjokolade?

Lykke - aldri mer enn en kopp unna. 

Gjør det ekstra hyggelig å komme tilbake på kontoret med en ny kaffemaskin. Vår konseptansvarlige for kaffe og vann, John Erik, har lang erfaring i bransjen og er en ekte kaffeentusiast! Han har jobbet med kaffe -og kaffemaskinløsninger i ni år og har kjennskap til både markedet og produktene.

Når du skal ha en ny kaffemaskin er det mange behov som må hensyntas, blant annet: hvor mange som skal benytte maskinen, hvilke funksjoner du ønsker, om maskinen skal ha mer enn "vanlig" kaffe, hvor den skal plasseres, om den skal bruke filtermalt eller hele bønner og mye mer. Vi hjelper deg å navigere gjennom alle spørsmålene og finner løsningen som passer til akkurat din bedrift. 

Vi tilbyr kaffemaskiner for kjøp, lån eller leie. Avtalen settes opp etter deres behov. 

Ulike typer kaffe på møtebord

Ulike typer kaffemaskiner

Kontaktinformasjon 

 Klikk herså kontakter vi deg straks med et tilpasset uforpliktende forslag!

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.