30 år med vekst, utvikling og lokalt engasjement

I 1988 startet Karl Johan Brusdal Norpapp Emballasjesenter på Arnatveit sammen med broren Øyvind. I dag er det døtrene til Karl Johan som styrer skuten i det som er blitt Norengros K.J. Brusdal AS med nærmere 90 ansatte.

I løpet av de 30 årene som har gått siden oppstarten har bedriften gjennom fusjoner og oppkjøp gått fra å tilby pappesker, bølgepapp, flytteemballasje, tape og pallesikringsutstyr, til å bli totalleverandør til både offentlig sektor og privat næringsliv. I dag tilbyr bedriften et stort utvalg varer innenfor storhusholdning, møbler og interiør, kontor- og datarekvisita, emballasje og medisinske forbruksvarer.
Norengros K.J. Brusdal har i dag fire butikker i Hordaland og Sogn og Fjordane i tillegg til den ordinære engrosvirksomheten. Her kan både bedriftsskunder og private benytte seg av muligheten til å handle i stort.

En bedrift med hjerte og ambisjoner

Norengros K.J. Brusdal har skapt arbeidsplasser i 30 år. Fra to ansatte i 1988 til nærmere 90 nå i 2018. Bedriften har blitt en viktig arbeidsplass i Arna, og har i tillegg ansatte på Sotra, på Stord og i Førde i Sogn og Fjordane.
Bedriften skiller seg ut på mange måter, for eksempel ved å være langt fremme på områder som likestilling og bærekraft. To av tre av bedriftens eiere er kvinner. I tillegg er åtte av femten ledere og mellomledere kvinner.  

Daglig leder, Ruth Brusdal, har et stort samfunnsengasjement og er opptatt av at Norengros skal være en bedrift som tar sitt samfunnsansvar på alvor. Bedriften har alltid vært aktiv som sponsor av idretts- og kulturlivet i Bergen, i tillegg til å støtte veldedig arbeid både lokalt og i utlandet. Nå er miljø- og bærekraft blitt en viktig verdi som skal sitte i ryggmargen til alle ansatte. Norengros K.J. Brusdal setter fokus på bærekraft, blant annet gjennom medlemskap i Klimapartnere Hordaland, et nettverk som jobber for å redusere klimautslipp og stimulere til grønn samfunns-og næringsutvikling. Bærekraft skal være en selvfølgelig del av virksomheten.

Vi i Norengros K.J. Brusdal ser tilbake på 30 år med stor vekst og spennende utvikling. Samtidig retter vi blikket fremover og satser på videre vekst for bedriften, fortsatt masse lokalt engasjement og aktiv innsats for en bærekraftig utvikling både lokalt og globalt.

Les mer om Norengros K.J. Brusdal her.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.