Dette kan helseavdelingen vår hjelpe deg med!

Vårt produktspekter dekker det meste du trenger innenfor helsesektoren og vi er også godkjent leverandør av produkter på blåresept.

Kompetanse

Våre medarbeidere har helsefaglig bakgrunn med lang erfaring og høy kompetanse på våre produkter og kundesegmenter. Gjennom kontinuerlig oppdatering er vi alltid i forkant av det som skjer i markedet – til beste for deg som kunde.
Vi holder gjerne kurs ute hos våre kunder – eller i våre moderne konferanselokaler i Arna.

Service

Vi dekker hele verdikjeden - fra rådgivning og innkjøp, til levering og videre kundeservice. Det gir deg en enklere, mer effektiv og forutsigbar hverdag. Med andre ord - bedre tid til dine egentlige arbeidsoppgaver.
Helseavdelingen vår har alltid service i fokus, og strekker seg langt for at du som kunde skal bli fornøyd. 

Sortiment

Vi er leverandør av medisinsk utstyr og forbruksmateriell til offentlige og private helseinstitusjoner, legekontorer, bedriftshelsetjenester, tannleger, veterinærer og klinikker.
K.J. Brusdal er en fremtidsrettet bedrift og satser stort på sensorteknologi, HLR og velferdsteknologi. Miljø og bærekraft er svært viktig i vår virksomhet og ligger til grunn i alt vi foretar oss.
Vårt produktspekter dekker det meste du trenger innenfor helsesektoren og vi er også godkjent leverandør av produkter på blåresept. Og trenger du medisinsk inventar, møbler og interiør - ja, så hjelper vi deg med det og!

Tilgjengelighet

Vi har hovedkontor og lager på 10.500 kvm i Arna, samt flere butikkutsalg. Kombinert med gode logistikkløsninger med egen transport, sikrer vi deg tilgang til det du trenger - når du trenger det.


Kontakt oss!

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.