Informasjon ang. leveranser av smittevernprodukter

Det pågående korona-utbruddet medfører en del konsekvenser for oss i Norengros K.J. Brusdal og dermed også for våre kunder. Vi prøver å håndtere dette på best mulig måte og beklager de eventuelle ulemper det vil få for deg som kunde.

- Vi opplever større pågang av henvendelser til vårt kundesenter
Dette vil medføre noe økt behandlingstid, men vi besvarer alle innkomne henvendelser. For raskest respons på din bestilling, bruk nettbutikken vår www.norengros.no.
Dersom du ikke får svar på telefon, ber vi deg sende en e-post til vår firmapost: kjb@norengros.no så vil vi besvare den så snart som mulig.

- Det er svært stor etterspørsel etter munnbind, desinfeksjon og andre smittevernprodukter
Vi har derfor måttet innføre begrensninger på salg av enkelte av disse varene. Dette for å fordele mest mulig rettferdig til flere kunder. Kunder innenfor helsesektoren og beredskapsinstitusjoner vil selvsagt bli prioritert i denne sammenheng. 

- Våre leverandører av de mest etterspurte produktene jobber på spreng med å dekke det unormalt høye behovet
Det er vanskelig å få nøyaktig informasjon om når vi kan forvente leveranser inn til lager og ber om forståelse for dette.
Det kan derfor påberegnes lengre leveringstid enn normalt.

- Husk at du kan handle i alle Norengros-butikkene både som privat- og bedriftskunde!
Du finner din nærmeste butikk her: https://www.norengros.no/butikker

- Hold deg oppdatert på korona-utviklingen og hvilke anbefalinger som gjelder på Folkehelseinstituttets nettsider: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.