Møbler til barnehager og skoler

Om du for eksempel er på jakt etter stoler til barna i barnehagen, garderobeskap eller innredning av klasserom så kan vi hjelpe. Hos oss finner du møbler og innredning som både er praktiske og samtidig utrolig gøyale for barna!

Vi leverer alt av møbler og interiør til skoler og barnehager. Lurer du på hvordan du best kan innrede en barnehage eller skole? Vi gir råd og tegner opp skreddersydde løsninger for klasserom, allrom, sosiale soner, kontor, garderober, kjøkken osv. I tillegg til bord, stoler, reoler og lignende leverer vi blant annet praktiske sitteputer, garderobeinnredning, lydabsorberende elementer og skjermvegger. 

Møbelavdelingen vår har mange års erfaring med både store og små prosjekter. Det kan være alt fra å hjelpe deg med å finne en enkel, ergonomisk tilpasset kontorstol til full innredning av hele lokaler og rom.
 

Praktiske og slitesterke møbler til barnehager og skoler

Her ser du noen av møblene vi kan tilby, som gjør seg meget godt i barnehager og skoler. Disse produktene har lang levetid, samtidig som de har praktisk og flott design. 

Vi leverer og monterer

Norengros K.J. Brusdal har egne sjåfører, laste- og varebiler. Vi har en egen varebil for møbelleveranser, og sørger dermed for en trygg og rask levering direkte til våre kunder. Du kan også få hjelp til montering av møblene, hvis det er behov for det.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å vise hvordan vi kan fornye dine lokaler og din arbeidsplass. Ingen prosjekter er for store, og ingen for små!

Tilbake til aktuelt

Møbelavdelingen i K.J. Brusdal

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.