Norengros K.J. Brusdal er forhandler av HÅG møbler

HÅG er en norsk produsent av kontorstoler. Siden 1970-tallet har de satset på ergonomi og nyskapende design. HÅG er et varemerke innen konsernet Flokk.

HÅG har en filosofi om at menneskekroppen ikke er skapt for å sitte stille, men for bevegelse og variasjon. I tusener av år har vi hatt en aktiv livsstil, men i løpet av de siste få tiårene er dette drastisk endret. Vi har blitt mer passive, og sitter stille i timesvis både på jobb og hjemme. Løsningen til HÅG for denne mer passive livsstilen er stoler som er utformet slik at de stimulerer til bevegelse og variasjon. HÅG produserer møbler med tanke på dynamisk ergonomi, miljø, design og høy kvalitet.

En HÅG-stol balanserer kroppen på en intuitiv måte slik at du alltid sitter riktig. Deres filosofi er at den neste sittestillingen alltid er den beste. Alle HÅG’s stoler er laget slik at du kan bevege hele kroppen, uten at du trenger å tenke på det. Det gjør at du kan yte bedre, samtidig som du føler deg vel.


Siden 1943 har HÅG arbeidet med å utvikle, produsere og markedsføre originale kontorstoler. HÅG er en ledende merkevare i Europa og du vil finne HÅG-merket praktisk talt over hele kloden.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.