K.J. Brusdal satser på mer miljøvennlige leveranser

Så tidlig som i 2015 bestemte vi i K.J. Brusdal oss for at vi ønsket å minimere vår påvrikning på miljøet. Å få ned fossile utslipp ved vareleveringer og transport er et av våre viktigste fokusområder.

Norengros K.J. Brusdal har siden 2015 vært sertifisert etter den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. Å kunne gjøre leveransene våre grønnere er en av måtene vi kan bidra til å passe på miljøet. Og i januar 2017 fikk vi levert vår første hybrid-lastebil. FUSO Canter Eco Hybrid er den første serieproduserte hybridlastebilen på markedet. Bilens kraftige hybriddrift og elektromotor reduserer drivstofforbruket med opptil 23%, og reduserer også mengden CO2 som slippes ut.

Helelektriske varebiler

To helelektriske varebiler ble deretter levert i januar 2019. Den ene blir brukt til vareleveranser fra vår butikk på Sotra, den andre leverer varer fra vårt hovedlager i Arna.

Bilene ble levert av Sande Auto i Åsane, og profilert av A2G profilering. På videoen under kan man se hvordan selve folieringen av bilene blir utført:

Vi har forpliktet oss til å bli en grønnere bedrift

De nye, elektriske kjøretøyene er et ledd i vår satsning på å bli en klimanøytal bedrift i løpet av 2019. Vi har valgt å satse hardt på å få ned fossile utslipp ved våre vareleveringer og transport.
Flere av våre kunder krever leveranse med nullutslipp/redusert utslipp, og dette er vi i stand til å innfri.

Og vi gir oss ikke med det; flere, grønne kjøretøyer er på vei og vil på sikt erstatte de eldre, fossildrevne.

Som vår daglige leder liker å si;

Alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre litt!

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.