Printere, blekk og toner til alle behov

Blekkskriver, laserskriver eller multifunksjonsskriver? Vi hjelper deg å velge riktig!

Når du skal kjøpe ny printer til kontoret er det viktig å velge en printer som passer behovene bedriften din har. På et lite kontor kan en enkel printer være det beste, mens med flere ansatte stilles høyere krav til funksjon og kapasitet. Vi leverer alt fra små Canon blekkskrivere til store Brother multiskrivere. 

For større virksomheter kan det være lurt å velge en maskin som har stor kapasitet og kan håndtere høye utskriftsvolum. Mindre virksomheter kan klare seg med en mer kompakt printer.

Uavhengig av størrelse på bedriften kan det være aktuelt å se på mulighet for trådløs printing. Dette øker fleksibiliteten og flere ansatte kan bruke printeren samtidig. Om du printer mest tekst eller bilder, og om du har behov for fargeprint er også avgjørende faktorer i valg av printer. 

Ta en titt på vår enkle guide til valg av printer:


Vi har et stort utvalg printere til ulike behov fra produsenter som Brother, Lexmark, Canon og HP. I tillegg lagerfører vi blekk, tonere og alle typer printerpapir.  Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med valget! 
 

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.