Robotisert gulvvasker som forenkler renholdet

Osbadet har valgt å effektivisere renholdet i sin nye idrettshall ved å investere i den robotisert gulvvaskeren TASKI Swingobot 2000 fra Lilleborg. Denne automatiserte maskinen passer perfekt for et bygg som er i bruk til sent på kveld.

Rett før skolestart 2018 åpnet Os Kommune sin nye dobbelhall på Kuventræ på Os


Bygget er på rundt 54x53 meter i grunnflate (2900 kvm), tilknyttet resepsjonen til Oshallen og Osbadet. Den nye idrettshallen inneholder to fullskala håndballbaner som kan skilles av med skillevegger. Hallen skal brukes til mange ulike idretter som karate, roing og alle typer ballsport. Bygget vil bli benyttet av blant annet yrkesskolen, Os videregående og Os ungdomsskole i tillegg til flere idrettsklubber.

Enkel i drift 

Roboten rengjør fullstendig på egen hånd og har sensorer som gir full oversikt over omgivelsene og flatene hvor den skal rengjøre. Maskinen er svært enkel å operere, og det kreves ingen brukeropplæring. En ikonbasert touchskjerm guider brukeren gjennom alle funksjoner, uavhengig av språk- og ferdighetsnivå. Alt man trenger å gjøre er å klargjøre maskinen, trykke «kjør» og rengjøringen er i gang. Etter endt rengjøring, parkerer gulvvaskeren på angitt sted, og det eneste etterarbeidet som kreves, er å tømme og skylle ut det møkkete vannet, samt å fylle på nytt vann. Dette tar om lag 15 minutter. Med andre ord, frigjøres mye tid som renholderne kan bruke på andre oppgaver.


Store besparelser

Systemet roboten benytter gir potensielle besparelser på opptil 76 % på renholdet, sammenlignet med tradisjonelle gulvvaskere. Bruk av Swingobot 2000 bidrar til bedre produktivitet og bærekraftig drift. I følge driftsansvarlig på Os Idrettspark, Trond Erik Nilsen, vil den robotstyrte maskinen medføre store besparelser på både tid og arbeid. I tillegg til at man slipper å kjøre manuell renholdsmaskin, er det heller ikke behov for tørrmopping av banene i forkant, slik de tidligere har måttet gjøre. Det at maskinen jobber på egen hånd på nattestid, er selvsagt også et stort pluss.


«Jeg har absolutt tro på denne maskinen, og vi gleder oss til å ta den i bruk!»


Vi ser en tydelig økt interesse for robotiserte gulvvaskere til flere og flere idrettshaller, flyplasser og andre som har lokaler med større arealer, ifølge Odd Sande i Lilleborg.
Ønsker du en demonstrasjon av TASKI Swingobot eller mer informasjon om maskinen?


Ta kontakt med Anne Mette Bernes hos Norengros K.J. Brusdal. Hun har jobbet 11 år som renholder i Helse Bergen, har stor kompetanse og bred erfaring innenfor renholdsfaget, samt om moderne renhold med maskiner. 


Tilbake til forsiden

Taski Swingobot 2000

Robotisert gulvvasker for harde flater

Selvgående gulvvasker med 70 cm arbeidsbredde. Gir konsistent renhold og reduserte renholdskostnader. Maskinen er perfekt for idrettshaller, utdanningsinstitusjoner, helseinstitusjoner og offentlige bygg.

Sensorer gjør at roboten har full oversikt på sine omgivelser. Swingobot 2000 rengjør på egen hånd. Klargjør maskinen, trykk kjør og man er i gang. 

Gulvvaskemaskin Taski Swingobot 2000
Du må velge grossist eller logge inn for å se priser og tilgjengelighet.

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.