Toppmoderne medisinsk senter med møbler og utstyr levert av Norengros K.J. Brusdal!

Bygget som ligger i det som blir kalt helselandsbyen på Straume, skal tilby helse- og omsorgstjenester til alle 40.000 innbyggere i det som blir nye Øygarden kommune etter sammenslåingen av Fjell, Sund og Øygarden kommune.

Det 93.000 kvadratmeter store nybygget rommer både legevakt og dagsenter, rehabilitering og dialyse, stor tannklinikk, legesenter og sykehjemsplasser. Bygget som ligger i det som blir kalt helselandsbyen på Straume, skal tilby helse- og omsorgstjenester til alle 40.000 innbyggere i det som blir nye Øygarden kommune etter sammenslåingen av Fjell, Sund og Øygarden kommune.

Automatisk lagerstyringssystem

Det nye senteret inneholder svært mye avansert teknologi. Velferdsteknologi er en av de store satsningene til senteret; et digitalt, men anonymisert tilsyn med pasientene som skal føre til en tryggere og enklere hverdag for både pasienter, pårørende og helsepersonell.
Norengros K.J. Brusdal har lagt til rette for bruk av aktiv forsyning (scansystem for lagerkontroll). Systemet gir et lager som aldri går tomt for produkter, og man slipper å holde kontroll på når bestillingen må sendes inn, hvilket kvantum man må bestille, eller holdbarhet på produktene. Les mer om aktiv forsyning fra Norengros her.

Moderne innredning

Bygget er smakfullt og moderne innredet, med kombinasjoner av betong med innslag av kunst, eikepanel og moderne farger på veggene. Innredningen er tenkt å fremstå som hjemmekoselig, for å unngå et institusjonspreg.

Norengros K.J. Brusdal har levert alle sofaer og sittegrupper i fellesarealene, bord og lenestoler, alt av medisinsk utstyr og labapparater, medisinsk forbruksmateriell, inkontinensutstyr, madrasser til alle sengene på pasientrommene, samt spesialmadrasser, og alt av renholdsprodukter.
Til Medicus, det nye fastlegesenteret tvers ovenfor dagsenteret, har vi levert behandlingsbenker og medisinsk utstyr, og til legevakten har vi levert møbler til venterommet, samt diverse medisinsk utstyr og laboratoriestol. 

«På toppen ytte dei service ut over det som var forventa, med å kjøpe vasar til ein litt småstressa vertinne på opningsdagen. Det satt eg veldig pris på!»
(Tonje Tangen Alvsvåg, leiar for Øygarden lokalmedisinske senter).

Vi er særs nøgd med Norengros!

Regine Ulveseth, avd.leiar 3. etasje forteller om sin opplevelse av samarbeidet med Norengros:
«Vi fekk avtale om hovudlevering etter tidspunkt som passa oss. Då kom det fleire trailere samstundes  med mannskap til å pakke ut  varene og plassere dei på rett plass i bygget. Emballasje tok dei med seg tilbake. Nokre feilbestillingar tok dei i retur utan problem.
Vi er særs nøgd med Norengros. Vi har heile tida hatt god dialog undervegs . Dei har kome ut til oss og gitt personalet opplæring i medisinsk teknisk utstyr og labapparat. Vi vert alltid møtt på ein god måte av serviceinnstillte tilsette i Norengros. Dette gjeld i alle ledd som kundeservice, sjåførar og kundekontaktar. Dei gir rask hjelp og er løysingsorientert.»


Tonje Tangen Alvsvåg, leiar for Øygarden lokalmedisinske senter legger til:
«Norengros har vore gode støttespillarar frå A-Å. I startfasen med å gje oss oversikt og i siste fase med å holde alt dei held og få alt på plass slik som dei lova oss. 
På toppen ytte dei service ut over det som var forventa, med å kjøpe vasar til ein litt småstressa vertinne på opningsdagen. Det satt eg veldig pris på! Takk for god hjelp!”

Kan vi hjelpe dere med møblering eller medisinsk utstyr? Ikke nøl med å ta kontakt!

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.