Vi innreder lokalene og kontorene dine

Møbelavdelingen hos Norengros K.J. Brusdal har mange års erfaring med både store og små prosjekter. Det kan være alt fra å hjelpe deg med å finne en enkel, ergonomisk tilpasset kontorstol til full innredning av hele lokaler og rom.

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å vise hvordan vi kan fornye dine lokaler og din arbeidsplass. Ingen prosjekter er for store, og ingen for små!

Alt av møbler og interiør til din bedrift 

Vi leverer alt av møbler og interiør til kontor, møte- og konferanserom, kantine, resepsjon og venterom, sosiale soner, lydabsorberende elementer og skjermer/ vegger, helse og institusjon, arkiv- og garderobeløsninger, samt skole og barnehage.

For inspirasjon og ideer har vi en helt egen side. Her finner du møbler og interiør fra internasjonale, kjente merkevarer som blant annet: Isku, HolmrisB8, FLOKK /HÅG, Johanson Design, Sitland, Savo, Cuba Design, BackApp, Sall, Muuto, Hay, Normann Copenhagen, Silenzio, Vad, Helland og Glamox Luxo.
 

3D-visualisering

Vi behersker flere ulike tegne- og visualiseringsprogrammer, og kan tegne opp forslag til løsninger for dere, helt kostnadsfritt!

Vi leverer og monterer

Norengros K.J. Brusdal har egne sjåfører, laste- og varebiler. Vi har en egen varebil for møbelleveranser, og sørger dermed for en trygg og rask levering direkte til våre kunder. Du kan også få hjelp til montering av møblene, hvis det er behov for det.

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg med ditt møbelprosjekt - enten det er stort eller lite!
 

Ta kontakt med vår møbelavdeling

Følg oss gjerne på instagram for mer inspirasjon - her poster vi blant annet mange flotte interiørbilder.

@norengrosbrusdal          @norengrossotra          @norengrosstord          @norengrosforde


Tilbake til aktuelt

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.