Kjøp vårt møterom

Vi er stolte av å invitere besøkende til våre nye møterom - håper du også blir inspirert!

Farvel til hvite, sterile og karakterløse møterom – når oppussing skulle finne sted var målet å lage noe mer innbydende med en lun atmosfære som også tok hensyn til den nye arbeidshverdagen med økt mengde videokonferanser.

Vår møbelavdeling tok tak i oppgaven og hentet inn erfaringer fra ulike grupper av kollegaer som aktivt benyttet arealene. Dette ga et riktig grunnlag for å formgi funksjonelle og gode møteplasser.


Tekstiler og tepper bidrar til å bedre akustikken, samtidig som muligheten for ulike belysningspunkter bidrar også til at arealene kan endre stemning – dette er med og bidrar til at rommene nå er så populære at de stadig er fullbooket.

Inngangsdører og foldedør er transformert med dekorfolie for å passe inn i helheten – stor endring med enkle midler som også ivaretar et godt miljøperspektiv.

Vi håper du trives her like godt som oss – er du nysgjerrig på hva som er benyttet av produkter finner du dette i oversikten under.

Trenger din bedrift å fornye deres møterom? Våre konsulenter er klare til å bistå!

Logg in eller velg grossist for å se alle produktene fra vårt møterom "Svanen" 

Last inn flere resultater

Kontaktinformasjon

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.