Nytt rådhus i Sola kommune med møbler fra Norengros

Møbelavdelingen i Norengros Kjosavik har levert alt av løst inventar/møbler. Se hvor flott det har blitt!

Behov for oppgradering

Sola hadde et gammelt rådhus som var modent for oppgradering samtidig som det var for lite. Valget ble til slutt å totalrenovere eksisterende bygg samt nytt påbygg. Den gamle delen ble totalt strippet inn til reisverk og bygget opp igjen, og ny og større del ble bygget til. Hele bygget ser i dag ut som et helt nytt bygg.

Nye Sola rådhus huser i dag ca. 300 ansatte. I tillegg til å være en arbeidsplass for personer med administrative oppgaver finnes også kommunestyresal, vigselrom, NAV, helsestasjon, PPT-kontor, familiesenter, barnevern med mer. Rådhuset stod ferdig i desember 2019 og åpningen var i februar 2020. I prosjektet har det vært viktig å skape en rolig helhet, samtidig som man differensierer de ulike avdelingene og funksjonene for at de ulike partene skal fungere optimalt. 

Sola kommune opplever samarbeidet med Norengros i forbindelse med kjøp av inventar til Sola rådhus som upåklagelig.

Holdbare materialer og miljøvennlige løsninger

Arkitekturen er tidløs og funksjonell, og både bygg og interiør består av holdbare materialer og miljøvennlige løsninger. Det er lagt vekt på å underbygge byggets materialpalett i interiøret. Sort og hvitt er unngått så langt det har gått – i stedet er det lune, behagelige toner som preger både kontorlandskapene og alle spesialenhetene. Det er brukt tekstiler i utstrakt grad, for skjerming og taktilitet i interiørene. 

Sola kommune opplever samarbeidet med Norengros i forbindelse med kjøp av inventar til Sola rådhus som upåklagelig. Leveringen kom til rett tid og inventar ble montert meget raskt og effektivt. Mange dyktige ansatte med god kunnskap som stiller raskt opp ved behov, forteller Anne-Karin Opsanger Selås i Sola kommune. 


Innredning er utarbeidet av interiørarkitekt MNIL Myrna Becker fra Sane.

Ta kontakt - så hjelper vi deg med ditt prosjekt!

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.