Komposterbare porsjonsformer i Bagasse

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder gode, miljøvennlige alternativer. Ta en titt på våre komposterbare porsjonsformer i bagasse.

En fest for øynene!

Amuse Bouche Bagasse er komposterbare porsjonsformer i elegant og organisk design, produsert i hvit bagasse. Bagasse er et biprodukt av fibrer fra sukkerrør – det er rester av sukkerrørene etter at sukkeret er utvunnet ved pressing og utvasking med vann. 

Utformet for å gjøre et varig inntrykk

Nøkkelen til suksess for alle restauranter og cateringfirmaer er å sørge for at kundene kommer tilbake. Dette innebærer å gi kundene en minneverdig opplevelse. Særpreget, brukervennlig design og miljøvennlige produkter kan hjelpe deg med dette. 

Konseptet Amuse Bouche handler om å perfeksjonere presentasjonen og tilberedningen av mat. Serien består av praktiske presentasjonsprodukter for appetittvekkere. Porsjonsstørrelsen gjør at du har full kontroll over nøyaktig hva gjestene har spist, og det går raskere å sette den frem og rydde dem bort.

Hvorfor er Amuse Bouche et godt valg?

  • Større kontroll over kostnadene med porsjonssstørrelser

  • Forenkle transport

  • Optimal hygiene

  • Plassbesparende presentasjon

Produktene kan brukes til både varm og kald mat. Utmerket til servering av småretter, men kan også brukes til desserten! 

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.