Med rengjøringsrobot sørger Skien kommune for mindre belastning hos sine renholdere

Når nye Kverndalen bo- og dagsenter skal rengjøres bidrar roboten Ecobot 50 pro til en enklere arbeidshverdag for renholderne, slik at de får tid til andre rengjøringsoppgaver.

Det er svært belastende å moppe store arealer, spesielt for nakke og skuldre. Denne roboten letter på noe av det trykket og lar våre renholdere få bedre tid til andre arbeidsoppgaver. Noe som bidrar til mindre stress og økt trivsel, forteller Irene Moen Jørgensen, fagleder for renhold i Skien kommune.

Det koster mye penger med langvarige sykemeldinger grunnet belastningsskader. Det er denne roboten med på å redusere.

Vi ønsker å ta vekk de oppgavene som har mest slitasje i arbeidet, for å spare de ansatte, legger hun til.

Skien kommune har kjøpt totalt åtte roboter fra Norengros Erik Tanche Nilssen AS. Seks av dem er aktivt i bruk i kommunens idrettshaller, mens de to siste er plassert på Lyngbakken sykehjem og Kverndalen bo- og dagsenter.

Les hele artikkelen her i TA 

Positiv utvikling for kommunen og renholderne

På store prosjekter er Skien kommune tidlig ute for å snakke med Norengros Erik Tanche Nilssen AS om hva de trenger. I Kverndalen begynte de allerede i 2019 å planlegge hva som måtte på plass.

– Vi leverer ikke kun denne roboten, vi leverer alt fra renholdsprodukter og tørkepapir til andre type maskiner. Vi har blant annet levert og montert totalt 1200 dispensere.

– Det er veldig spennende å få være en del av en bransje i så stor utvikling. Få år har gått siden renholderne stod med moppen i hånden, til nå, hvor selvgående maskiner tar seg av de store og monotone rengjøringsjobbene. Det er en positiv utvikling både for kommunen og for renholderne, avslutter Merete.

Ta gjerne kontakt med oss

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.