Nå kan du levere ditt brukte IT-ustyr hos Norengros!

Lever ditt brukte IT-utstyr hos Norengros

Norengros bidrar til den grønne bølgen ved å resirkulere vårt brukte IT-utstyr – nå inviterer vi deg som kunde til å bli med!

Brukt IT-utstyr har en verdi

Stadig oftere byttes topp elektronisk utstyr ut med det absolutt siste innen ny teknologi. Dette representerer en utfordring for miljøet. Norengros har inngått partneravtale med Greentech for å forlenge produktenes livssyklus. Det åpner også opp muligheten for deg som kunde å anskaffe sikkert, bra og rimelig datautstyr – samtidig som du tar vare på miljøet.

Økt ombruk og resirkulering av IT-utstyr gir enorme miljøfordeler derfor ønsker vi å invitere våre kunder til å bli med!

Sikker avhending av brukt IT-utstyr

Data på avveie kan medføre betydelige tap. Enten det gjelder brudd på GDPR eller at sensitiv selskapsinformasjon blir misbrukt. Greentech har siden 1995 håndtert sikker og miljømessig avhending for Nordens ledende bedrifter, og bistår i dag bedrifter med IT-avhending der sikkerhet og miljø er avgjørende. Løsningen innebærer full sporbarhet og innsyn via ISO-sertifiserte prosesser og utstedelse av NSM-godkjente slettesertifikat på serienummernivå. De produktene som ikke kan gjenbrukes blir miljømessig håndtert i henhold til ISO 14001. 

Lever i alle Norengros butikker

Enten din bedrift skal gjøre en fullstendig utskifting av IT-parken eller sporadiske utskiftinger av IT-utstyr, kan dette nå håndteres i Norengros butikker! Sikkerhet og miljø er avgjørende for trygg avlevering av brukt IT-utstyr, og Norengros butikker over hele landet kan nå håndtere dette med sikre skap fra Greentech. 

Finn din nærmeste Norengros-butikk

Årlig miljørapportering 

Økt ombruk og gjenvinning av IT-utstyr gir enorme miljøfordeler, derfor utsteder Greentech årlige rapporter med miljødata som dere kan benytte til eget klimaregnskap for å synliggjøre bidraget til FNs bærekraftmål. Rapporten har oversikt over spart CO2, edle metaller, H2O og fossilt brennstoff. 

 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.