LifeClean med dokumentert effekt på korona

Etter omfattende testing er det slått fast at LifeClean er et av de første desinfeksjonsmidlene i verden med dokumentert effekt på humant SARS-CoV-2. Testene slår fast at LifeClean eliminerer viruset med så lite som 50PPM, produktets styrke, og en virkningstid på kun 30 sekunder.

LifeClean med dokumentert effekt mot SARS-CoV-2 (Covid-19)

Testene er utført av Totalförsvarets forskningsinstitut FOI og Statens veterinärmedicinska anstalt på oppdrag for LifeClean International AB. 

Selv om LifeClean har en overlegen effekt på nesten alt av mikrober, er middelet svært skånsomt mot miljøet og personalet. 

Mange lignende produkter er tøffe å bruke, men fordi LifeClean består av 99,6% vann, er det mye mer skånsomt. Middelet reagerer raskt ved kontakt med overflater, og gassen diffunderer umiddelbart, noe som minimerer muligheten for at restavfall og giftige forbindelser etterlates. Når man bruker LifeClean, tar man hensyn til både miljøet, personalet og sluttbrukerne. 

Les mer om LifeClean

 
Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra

Hvordan bruke LifeClean?

 
  1. Åpne flasken og merk denne med åpningsdato
  2. Påfør riktig mengde LifeClean på ren overflate. La det virke i 2 minutter. Trenger ikke å vaskes bort etterpå (anbefales å skylle bort på stål/metall, for å unngå skjolder).
 

Obs! Urene overflater skal alltid rengjøres før påføring av LifeClean desinfeksjon. Åpnet flaske er holdbar i 4 uker. Uåpnet er holdbar i 9 måneder. 

Last ned brosjyrer med tips for din bransje >

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.