Lilleborg Maskinkampanje 03.09.18-31.01.19

Å velge riktig rengjøringsmaskin handler om mer enn pris. Nå har vi kampanje på utvalgte rengjøringsmaskiner fra Lilleborg.

Lilleborg Maskinkampanje 03.09.18-31.01.19

Rett maskin til ditt område og areal

Riktig valg av rengjøringsmaskin kan gi bedre resultat, effektivisere driften og sørge for friskere og mer fornøyde ansatte. Under har vi satt opp noen tips om hvordan velge rett maskin til ditt område og areal.

Nå har vi kampanje på utvalgte rengjøringsmaskiner fra Lilleborg! Se kampanjen her >

Teoretisk ytelse

Arbeidsbredde x ganghastighet / kjøretempo. Det området man i teorien kan rengjøre per time.

Praktisk ytelse

Tar høyde for møblering med mer, og ligger normalt på 55-60 % av teoretisk ytelse. Swingo maskinenes modell-tall indikerer praktisk ytelse per time.

Se tabell med oversikt over flere maskiner her >

Rengjøring av idrettshall

Å rengjøre idrettshaller med idrettsgulv eller linoleum krever en maskin som både er egnet for denne type materialer og tåler belastninger for størrelse på området og driftstid. Under har vi listet opp 3 maskiner som er perfekt til denne typen renhold.

Egnede maskiner for idrettshaller Tankkapasitet Driftstid Padstørrelse Børstetrykk
Taski Swingo XP-R 113 L 3,5 t 15 » 40-80 kg
Taski Swingo 4000 200 L 4 t 17 » 56-112 kg
Taski Swingo 2100 micro 75 L 4 t 11 » 45 kg

Klisterfjerning

Å fjerne klister fra idrettshaller med sportsgulv eller linoleum er et kjent problem for alle som jobber med renhold. Under har vi samlet noen tips til hvordan man går frem for å fjerne klister med best mulig resultat.

Dosering av Taski Jontec Resin Remover (klisterfjerner) i lavtrykkssprøyte

Bland Taski Jontec Resin Remover (klisterfjerner) i Taski Lavtrykkssprøyte (10% dosering). Påfør direkte på områder med ekstra mye klister (la virke 5-10 minutter)

Dosering av Taski Jontec Resin Remover (klisterfjerner) i gulvvaskemaskin

Bland Taski Jontec Resin Remover (klisterfjerner) i gulvvaskemaskin (3% dosering). Rengjør hele overlaten med grønn eller gul Twister Pad (gul for ekstra tilsmusset gulv).

Fjerning av vanskelige lekker

For fjerning av klister fra håndballmål o.l, bruk Taski Jontec Resin Remover (klisterfjerner) i lavtrykkssprøyte eller Taski Sprint Spitire.

Det lønner seg å ha ansatte i jobb

Å arbeide som renholder innebærer mye bevegelser som er bra for kroppen, men også bevegelser som er ensidige, gjentakende og er belastende for kroppen. Bevissthet rundt arbeidsstillinger og bevegelser er nødvendig for å unngå overbelastning eller feilbelastning av kroppen.

For oss i Norengros er det viktig å ta vare på helsen til de ansatte, og vi oppfordrer kundene våre til å gjøre det samme.

Les også:

Det lønner seg å ha ansatte i jobb

Ergonomi for renholdere

Bli kunde

Blekk og tonerguide