Luftbehandlingssystem som forebygger og reduserer smitte

Luftbehandlingssystemet fra VentiTech, basert på ActivePure teknologi, er svært effektivt for å redusere konsentrasjon av mikroorganismer i luften og på overflater. Gjenskaper uteluft inne, på en trygg og bærekraftig måte.

Mennesker har det best i frisk luft

– Vi mennesker har det egentlig best ute i frisk luft, men likevel oppholder vi oss inne mesteparten av døgnet, sier Ralf Iwersen, daglig leder i Ventitech. 
Siden 2001 har han jobbet med luftkvalitet, og kan i dag tilby den nyeste, mest innovative teknologien på området. Med produktene AP 3000 II og Ventibox Mini, som vi er stolte over å ha sortimentet i Norengros, har de utviklet en totalløsning for å takle utfordringene med et dårlig inneklima.
 

Miljøvennlig teknologi utviklet av NASA 

For å skape «frisk uteluft inne» bruker Ventitech teknologi opprinnelig utviklet til romferd av NASA. Rent teknisk baserer metoden seg på en spesiell UV-pære og en fotokatalytisk enhet som skaper en avansert oksideringsprosess bestående av såkalte vennlige oksidanter. Disse oksidantene skal ha en positiv effekt på både forurenset luft og overflater.

– Teknologien vi bruker er miljøvennlig, og med det mener jeg at det ikke er tilsatt menneskelagde kjemikaler. Faktisk er produktene utviklet etter det samme prinsippet naturen bruker for å håndtere forurensing.

Innovativ teknologi

Teknologien Ventitech tilbyr, er den nyeste og mest innovative innen forbedring av luftklima, og de relativt små, diskré boksene er å se i stadig flere barnehager, på sykehjem, treningssentre og kontorlandskap både innenlands og utenlands. I motsetning til ventilasjon og filtrering, er Ventitechs teknologi aktiv, noe som betyr at den kan rense alt fra komplisert utstyr, gardiner og senger, samt uskadeliggjøre smittsomme bakterier, virus og soppsporer – helt uten sterke kjemikaler.
 

Vil du vite mer om produktene AP 3000 II eller Ventibox Mini?

AP 3000 II kan du nå skaffe via leasing for kun kr. 350,- eks. mva. pr. mnd./60 mnd. Ved kjøp ta kontakt.

Ta en prat med kontaktpersonen din i Norengros, så hjelper vi deg på veien mot et bedre inneklima! 
Her kan du lese mer om Ventitech>


 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.