NB Engros

Velkommen til din lokale Norengros-grossist

NB Engros er en nord-norsk bedrift med handelstradisjon som strekker seg over 200 år tilbake i tid. Virksomheten har alltid hatt sterk tilhørighet til regionen med stor tro på lokale krefter.

På et nes innerst i Ofotfjorden, Fagernes, startet Statius Mosling med gårdsdrift og handel så langt tilbake som i 1812. Utviklingen i løpet av seks generasjoner har tatt virksomheten fra jektefart og samhandel med fiskere og fjellfinner til å bli Nord-Norges ledende leverandør av forbruksmateriell til næringslivet.Dagens ledelse er sjette generasjon og overtok i 1993. Samme år ble selskapet medeier i kjeden Norengros. I fellesskap har NB Engros og Norengros utviklet seg til å bli henholdsvis landsdelens og Norges største og mest toneangivende innen bransjen.Norengros er et landsdekkende samarbeid mellom av 13 lokalt eide bedrifter. Til sammen har vi 38 butikker fordelt over hele landet. Kunder som ikke har anledning å gå i butikken bestiller via telefon, mail eller web. Vår lokalstyrte lager- og logistikkløsning gjør at kundene normalt har varene på døra dagen etter bestilling.


Kjeden omsetter i sum for over 3,1 milliarder kroner. Denne ledende posisjonen brukes til å framforhandle markedets beste betingelser – som kommer våre kunder til gode.Personlig service, kompetanse og tilgjengelighet er nøkkelord i forbindelse med vårt servicebegrep. Kundetilfredsundersøkelser viser at 96% av kundene «trygt kan anbefale NB Engros til andre».


 

Firmafakta


Firmanavn: Notabene Engros AS

Kortform: NB Engros

Profil-kjedenavn: Norengros

Adm.adresse: Pb 503, Fagernes, 8507 Narvik

Org.nr: 962 099 033

Bank: 1503.47.13178

Telefon: 08522

E-post: nb@norengros.no
Faks: 769 69 445

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.