Nitrilhansker

Med nitrilhansker får du en hanske med god beskyttelse mot bakterier og virus, god komfort og tetthet rundt håndledd og god fingerfølsomhet.

Engangshansker i nitril

Nitrilhansker er i motsetning til latekshansker, bestandige mot oljer og en rekke kjemikalier.  Brukere er mindre utsatt for allergi og irritasjon ved bruk av nitrilhansker sammenlignet med lateks. Nitril er ansett som mer skånsomt for huden. 

Nitrilhansker gir god beskyttelse mot gjennomtregning av kjemikalier, og har bedre barriereegenskaper mot enkelte stoffer, som for eksempel akrylater og er derfor mye brukt innen tannhelsestjenesten. 

Nitrilhansker brukes også i mange andre bransjer, blant annet matlaging, rengjøring, detaljhandel etc. De er tilgjengelig i forskjellige tykkelser og størrelser, avhengig av bruk og behov. 

Engangshansker erstatter ikke god håndhygiene

Selv om engangshansker gir god beskyttelse, erstatter det ikke god gammeldags håndvask! Det er ett supplement for å opprettholde god håndhygiene. Husk at hendene kan forurenses med hanskene på, hvis hanskene for eksempel har små hull slik at det trenger gjennom hanskene. 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.