Norengros deltar ikke med personell på SMAK 2020

Vi velger føre-var prinsippet for å unngå å bidra til potensiell smittespredning av Corona-viruset og derfor har Norengros besluttet å ikke delta med personell på SMAK.

Som markedsledende leverandør til norsk næringsliv og helsesektor gjør Norengros nå en rekke tiltak for å sikre oss og våre kunder drift, beredskap og leveringsevne. Et av disse er å ikke delta med personell på SMAK2020. 

Vi baserer vår beslutning på den praksis vi nå ser blir innført i en rekke europeiske land hvor arrangementer med mange mennesker generelt avlyses/forbys og at dette diskuteres også for Norge. 

Norengros har et spesielt ansvar for oppfølging av helsesektoren. En mulig eksponering av smitte vil kunne få negative konsekvenser for pasienter hos våre kunder. Norengros som aktør tilfører også driftsmateriell og produkter for smittevern til det samme markedet og er avhengig av å drifte våre lagre med full bemanning. 

Beslutningen er tatt for å sikre våre kunder, men vi beklager de ulemper det medfører for dere på kort sikt. 

Les også: Coronavirus – fakta og råd >

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.