Norengros har inngått avtale med Idrettsdugnad SA

Norengros har gleden av å informere om at vi nå har inngått en avtale med Idrettsdugnad SA om salg av dugnadsvarer og klubbutstyr.

Idrettsdugnad SA er eid av Norges Idrettsforbund og skal selge dugnadsvarer på vegne av hele klubb-Norge. De ble stiftet i 2017 av Norges Idrettsforbund og er et samvirkeselskap som eies kostnadsfritt av de idrettslag som benytter seg av Idrettsdugnad SA sine tjenester. Eventuelt overskudd vil betales tilbake til idrettslagene som er deleier og kunder av samvirket, på grunnlag av deres andel av omsetning med foretaket.

Salgssjef Marius Barhaugen er godt fornøyd, og forteller at det flotte med denne avtalen er at klubbene har en svært fleksibel måte å få tak i varene på. De kan hente i en av våre 40 butikker, få varene tilkjørt fra respektive grossist i lokalområdet og bestille en hel semi-trailer med varer direkte fra produsent. I tillegg er Idrettsdugnad et meget godt tilbud for klubbene i form av dobbel gevinst ved at man får tilbakebetalt overskuddet samt muligheten til å tjene gode penger på videresalg.

Bli kunde

Blekk og tonerguide