Norengros har inngått avtale med Idrettsdugnad.no

Norengros har gleden av å informere om at vi har inngått en avtale med Idrettsdugnad SA om salg av forbruksvarer og klubbutstyr.

Idrettsdugnad SA er eid av Norges Idrettsforbund og skal selge dugnadsvarer på vegne av hele klubb-Norge. De ble stiftet i 2017 av Norges Idrettsforbund, og er et samvirkeselskap som eies kostnadsfritt av de idrettslag som benytter seg av Idretsdugnad SA sine tjenester. Eventuelt overskudd vil betales tilbake til idrettslagene som er deleier og kunder av samvirket, på grunnlag av deres andel av omsetning med foretaket. 

Salgssjef Marius Barhaugen er godt fornøyd, og forteller at det flotte med denne avtalen er at klubbene har en svært fleksibel måte å få tak i varene på.

De kan hente i en av våre 40 butikker, få varene tilkjørt fra respektive grossist i lokalområdet og bestille en hel semi-trailer med varer direkte fra produsent.

I tillegg er Idrettsdugnad et meget godt tilbud for klubbene i form av dobbel gevinst ved at man får tilbakebetalt overskuddet samt muligheten til å tjene gode penger på videresalg. 

 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.