Norengros og FNs bærekraftsmål

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Det tar vi på alvor.

FNs bærekraftsmål

FNs bærekraftsmål består av 17 mål og 169 delmål. Målene skal fungere som en felles global retning for land, næringsliv og sivilsamfunn. Målene ble laget på en demokratisk måte gjennom innspill fra land over hele verden og nesten ti millioner mennesker fikk sagt sin mening gjennom spørreundersøkelsen My World. Bærekraftsmålene reflekterer de tre dimensjonene i bærekraftig utvikling: klima og miljø, økonomi og sosiale forhold.

Hva er bærekraftig utvikling?

Bærekraftig utvikling handler om å ta vare på behovene til mennesker som lever i dag, uten å ødelegge framtidige generasjoners muligheter til å dekke sine. For å sikre bærekraftig utvikling må verdenssamfunnet jobbe på tre områder:

  • Klima og miljø

  • Økonomi

  • Sosiale forhold

Sammenhengen mellom disse dimensjonene avgjør om noe er bærekraftig.

Norengros’ bærekraftsmål

I 2018 ble det opprettet en egen prosjektgruppe for miljø og bærekraft i Norengros. Gruppen har jobbet tett med ledergruppen i Norengros og bidratt til en tydelig, ambisiøs og ­kommuniserbar strategi og handlingsplan for miljø og bærekraft, som danner grunnlaget for fremtidige avgjørelser i Norengros.

Ett av målene er at Norengros skal ta markedets sterkeste posisjon på bærekraft. For å oppnå dette har vi valgt ut noen av FNs bærekraftsmål vi ønsker å legge vekt på. Norengros har som overordnet mål å bidra bærekraftig ved fokus på FNs Bærekraftsmål nr. 8 & 12. Disse 2 punktene vil være grunnpilarer for alt arbeid som gjøres i Norengros i perioden. I tillegg til to hovedmål er det naturlig for oss å fortsette å bidra til flere av de andre bærekraftsmålene til FN.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.