Norengros' og FNs bærekraftsmål

Norengros skal ta markedets sterkeste posisjon på bærekraft. For å oppnå dette har vi valgt ut noen av FNs bærekraftsmål som et utgangspunkt for å arbeide videre med våre egne mål og handlingsplaner.

FNs bærekraftsmål

FNs bærekraftsmål består av 17 mål og 169 delmål. Målene skal fungere som en felles global retning for land, næringsliv og sivilsamfunn. Målene ble laget på en demokratisk måte gjennom innspill fra land over hele verden og nesten ti millioner mennesker fikk sagt sin mening gjennom spørreundersøkelsen My World. Bærekraftsmålene reflekterer de tre dimensjonene i bærekraftig utvikling: klima og miljø, økonomi og sosiale forhold.

Hva er bærekraftig utvikling?

Bærekraftig utvikling handler om å ta vare på behovene til mennesker som lever i dag, uten å ødelegge framtidige generasjoners muligheter til å dekke sine. For å sikre bærekraftig utvikling må verdenssamfunnet jobbe på tre områder:

  • Klima og miljø

  • Økonomi

  • Sosiale forhold

Sammenhengen mellom disse dimensjonene avgjør om noe er bærekraftig.

Vår strategi

Norengros skal være en virksomhet med et felles og sunt verdisett, der vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet ellers. Disse verdiene gjenspeiles i de ansattes og virksomhetens holdninger og atferd. Vi skal arbeide kontinuerlig med å forebygge forurensning fra egen virksomhet og de produktene vi leverer.

I 2018 etablerte vi en bærekraftsgruppe. Bærekraftsgruppen består av dedikerte ledere og ansatte på tvers av kjeden. Gruppen jobber tett med ledergruppen i Norengros og bidrar til å sette kursen for Norengros’ bærekraftarbeid.

Norengros har et klart mål om å ha markedets sterkeste posisjon på bærekraft. For å oppnå dette har vi valgt ut noen av FNs bærekraftsmål som vi ønsker å vektlegge. Norengros har et overordnet mål om å bidra bærekraftig med fokus på FNs bærekraftsmål nr. 8, 12, 13 og 17. Disse bærekraftsmålene vil være Norengros’ veivisere. I tillegg til fire hovedmål er det naturlig for oss å fortsette å bidra til flere av de andre bærekraftsmålene.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.