Norengros støtter TV-aksjonen WWF 2020

TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet. Hvert år havner åtte millioner tonn plast i havet. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Vi skal redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene. Norengros er med på dugnaden.

Med midler fra TV-aksjonen starter vi der problemet er størst: En fjerdedel av plasten i havet kommer fra Sørøst-Asia. Derfor er TV-aksjonsmidlene øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand.

Norengros skal ta markedets sterkeste posisjon på bærekraft. Målet vårt er å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å velge de mest miljøvennlige alternativene – uansett behov, utfordring eller bransje. Som et ledd i dette har vi avlagt Plastløftet og jobber kontinuerlig med å kutte unødvendig plast og øke andelen resirkulert plast i produktene vi selger.

Støtt spleisen

I år er det ikke mulig å gå fra dør til dør med bøsser, men vi kan gjøre mye digitalt! Gi et bidrag og bli med å bekjempe plast i havet du også.

Støtt Norengros sin spleis her >

Pengene som blir samlet inn går uavkortet til TV-aksjonen og blir utbetalt direkte til TV-aksjonen sin konto. 

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.