Norsk Kjøtthandel og Norengros forlenger samarbeidet

Vi ser frem til å fortsette med en svært spennende aktør i bransjen og takker for tilliten.

Forhandlings- og innkjøpssjef i Norsk Kjøtthandel, Rune Slaatten sier følgende; 

samarbeidet med Norengros sentralt og ikke minst lokalt har vært meget godt over lang tid og gitt stor merverdi til våre aksjonærer.

- Norsk Kjøtthandel er veldig fornøyd med den nye avtalen og ser frem til å videreutvikle samarbeidet og sortiment tilpasset kjøttbransjens fremtidige behov og krav bl.a. på miljø og bærekraft. 

 

- Vi er stolte av vårt langvarige samarbeid med Norsk Kjøtthandel og deres aksjonærer. Vi i Norengros har en strategisk langsiktighet i arbeidet vi gjør og setter utrolig stor pris på at Norsk Kjøtthandel ser verdien av dette. Norengros og kjøttbransjen har felles ambisjoner om å løfte bærekraftsarbeidet. 

Vi håper at gjennom vår posisjon og sterke miljøfokus, på blant annet reduksjon av plast, kan utvikle bransjen positivt. 

Vi ser frem til å fortsette med en svært spennende aktør i bransjen og takker for tilliten, sier Marius Barhaugen, Salgssjef storkunder i Norengros. 

 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.