NYHET! Post-it® Super Sticky med plastfri innpakning og plantebasert lim

Post-it® Recycled Super Sticky Notes er laget av 100 % resirkulert papir og kan gjenvinnes. De leveres med et supersterkt lim som nå består 60 % av fornybare ressurser fra en plantetype som kommer igjen hvert år. Innpakningen er laget av resirkulert kartong og det er ingen plast rundt notatblokkene.

Post-it® Recycled Super Sticky Notes er en praktisk løsning for alle som ønsker å organisere og kommunisere på en effektiv måte. Disse klebelappene er laget av 100 % resirkulert papir og kan gjenvinnes. Med dobbelt så sterk klebeevne som de originale Post-it® Notes, har de sterkere feste og varer lenger. De er ideelle for å feste notater og meldinger på loddrette overflater eller andre overflater som kan være vanskelige å feste ting på, som dataskjermer, dører og vegger.

Fordeler med Post-It SuperSticky Recycled

  • 100 % resirkulert papir og kan gjenvinnes
  • 100% PEFC-sertifiserte papirfiber, som kommer fra bærekraftig avskoging og kontrollerte kilder
  • Dobbelt så sterk klebeevne sammenlignet med Post-it® Original Notes
  • Lim laget av fornybareressurser,med 60 % laget av en plante som kommer tilbake hvert år
  • Bulkemballasje for å redusere emballasjemateriale og plastavfall

Post-it® Recycled Super Sticky Notes er laget av PEFC-sertifiserte papirfiber, som kommer fra bærekraftig avskoging og kontrollerte kilder. Disse selvklebende lappene er også laget med et lim som produseres ved bruk av fornybare ressurser, der 60 % er laget av en plante som kommer tilbake hvert år. Dermed kan du være trygg på at du bruker et produkt som er miljøvennlig og bærekraftig.

Innpakningen av Post-it® Recycled Super Sticky Notes er laget av resirkulert kartong og kan brukes til å enkelt oppbevare klebelappene i skrivebordet eller skapet. Når du ikke trenger innpakningen lenger, kan den resirkuleres. For å gjøre bruken av Post-it® Recycled Super Sticky Notes enda mer praktisk, kan du laste ned Post-it®-appen gratis. Dette vil gjøre det enkelt for deg å fange og lagre arbeidet ditt umiddelbart, slik at du kan dele notater og ideer med teamet ditt uten sammendrag eller forsinkelser.

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.